Är du vår nya företagssäljare?

Vill du arbeta med de senaste tjänsterna inom modern IT? Söker du en tjänst där du får stort utrymme att själv vara delaktig i att forma din roll och vardag? Perfekt, då är det här rollen för dig! Hos oss är medarbetaren i fokus och du kommer att bli en del av ett engagerat och erfaret team, där fokus ligger på delaktighet och att ha roligt på arbetet.

Vi är på stark framåtmarsch och söker nu tillsammans med Professionals Nord en företagssäljare. Vi söker dig som tycker att etablera kunrelationer och skapa affärsmöjligheter är det roligaste du vet.

Arbetsuppgifter

I rollen som företagssäljare hos oss kommer du att arbeta med framtidens tjänster – kostnadseffektiva, dynamiska molntjänster anpassade för varje kunds IT-miljö. Du kommer att presentera Savecores koncept och tjänster till såväl befintliga som nya kunder.

Du kommer att få ta del av en befintlig kundstock där du vårdar dina kundrelationer och är uppmärksam för ytterligare affärsmöjligheter. Vidare bearbetar du även nya kundbilder och etablerar kontakt via telefon, mail, Linkedin och möten på plats – allt med kunden i fokus.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att komma in i rollen och bli en självgående och effektiv företagssäljare kommer du att få stöttning av erfarna kollegor samt utbildning på plats.

Läs annonsen i sin helhet och sök jobbet på Professionals Nords hemsida.