Konsulttjänster

Vi är specialister på design, implementation och förvaltning av IT-infrastruktur och levererar spjutspetskompetens inom områdena server, lagring och databaser. Våra konsulter hjälper till med allt från små enskilda insatser till att ansvara för drift och underhåll.

Övervakning
Vi övervakar dina servrar och din lagring och varnar dig när avvikelser, som potentiellt kan skada infrastrukturen, dyker upp. Dina administratörer kan vidta korrigerande åtgärder med hjälp av våra erfarna specialister. Få experthjälp med införandet av nya system. Tjänsterna utförs remote och/eller on-site.

Konsulter Solaris
Vi erbjuder ett brett utbud av Solaris-support och administrationstjänster som sträcker sig från små enstaka punktinsatser till hela projekt där vi bistår med specifik kompetens. Vi kan också erbjuda er möjligheten att våra konsulter helt och hållet driver er Solarisbaserade miljö.

Våra konsulter har lång erfarenhet av att arbeta med alla versioner av Solaris. Från SunOS 2.4 till senaste Solaris release. Vi har kompetens för alla de Solaris-relaterade behov du eller din organisation kan vara i behov av.

Kontakta oss och utnyttja den expertis som våra konsulter har.