Är du vår nya Container Specialist?

Tjänsten och teamet

Savecore är ett kompetent företag med stort driv och engagemang och många stora kunder. Vi utvecklar och driver även egna molntjänster från våra egna datacenter. Vi söker nu en Container Specialist som ska bidra med kompetens till det team vars uppdrag är att ta fram en ny applikationsplattform samt implementera Kubernetes och Openshift.

Som systemansvarig kommer du att vara med och utveckla samt driva den nya plattformen. I rollen ingår även att ha löpande dialog med utvecklingsteamen, för att samla in deras behov och tillsammans planera och genomföra driftsättning av dess applikationer. Det ställs stora krav på agila arbetsmetoder, där utvecklingsteamens produktägare prioriterar vilka behov som ska omsättas i praktiken och där lösningar snabbt behöver tas fram.

Vad vi söker

För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös, noggrann och en social lagspelare med ett stort intresse för drift och utveckling. Du har en eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT. Du har även bred Linux-kompetens och har jobbat med olika distributioner. Har du erfarenhet av att arbeta med containerplattformar är det mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är en flexibel person som trivs med att dela med dig av kunskap och utvecklas tillsammans med andra. Dessutom ser vi att du är en ansvarstagande person som omsätter idé till praktik och bidrar med engagemang, nyfikenhet och kompetens. Det är viktigt att du alltid möter användare och kollegor med en hjälpande hand och lösningsorienterad inställning.

Vi ser även att du har viss erfarenhet från systemutveckling eller att du har arbetat i nära samarbete med utvecklare.

Geografi

Du kommer att jobba tillsammans med kollegor i trevliga lokaler i Solna eller Sundsvall. Det finns goda möjligheter att kombinera med arbete hemifrån.

Du

Några punkter om dig:

  • Utbildning på kandidatnivå
  • Kubernetes
  • Gärna viss programmeringskunskap (C++, Java mfl.)
  • Gärna CI/CD Pipeline så som Jenkins eller motsvarande
  • Versionshantering där GIT, SVN och Bitbucket är några
  • Linux i olika smaker

Stort meritvärde ger även kunskaper inom följande områden:

  • Openshift
  • Docker
  • Python, Shellscript (Bash mfl.)

Vi ser gärna sökande med både lång erfarenhet med ledaregenskaper såväl som nya hungriga och intresserade att fördjupa sig inom detta område. Vi söker flera personer till teamet.

Skicka CV och personligt brev till jobs@savecore.se för att ansöka. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!