Är du vår nya Social Media and Content Manager?

Tjänsten är tillsatt.

 

Savecore söker dig med intresse för sociala medier och marknadsföring. Tjänsten är en del- eller heltidstjänst, beroende på hur det passar din livssituation just nu. Hos oss är dina personliga egenskaper det viktigaste. Saknar du någon del av de yrkesmässiga egenskaperna vi efterfrågar hjälper vi dig att fortsätta utvecklas.

Den digitala marknadsföringen är en central säljkanal för oss, därför är det viktigt att du är nyfiken och driver kommunikationen i dessa kanaler på ett självgående sätt. I rollen som Social Media & Content Manager kommer du att ansvara för marknadsföringen hos oss, alltifrån strategi till budget. Du ansvarar även för att driva kommunikation genom kampanjer och annonsering samt skapa innehåll i våra digitala kanaler. Idag kommunicerar vi framför allt genom nyhetsbrev, inbjudningar, sociala medier och hemsida. Vi vill att du har ett intresse för bild- och videoredigering då mer och mer kommunikation hos oss sker i dessa format. Känner du dig inte helt säker på den biten idag men har ett stort intresse hjälper vi dig att utvecklas inom området.

Savecore är ett IT-företag som tillhandahåller absolut spjutspetskompetens inom områden som server, lagring och databas. Våra kontor finns idag vid Stora Torget i Sundsvall och i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Hos oss erbjuds du flexibla arbetstider och möjlighet att själv välja att jobba från kontoret, hemifrån eller kanske en annan plats du jobbar bäst på. Att ha möjlighet att vara på plats på kontoret med jämna mellanrum är viktigt för den här rollen, därför ser vi gärna att du utgår från Sundsvall. Vi tycker att det är viktigt att du får ihop livspusslet och strävar efter bra balans mellan arbete och privatliv.

Har du relevant utbildning eller erfarenhet, är driven och har en härlig personlighet och goda värderingar är du den vi söker. Tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer om vad vi har att erbjuda dig. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt. Ansökan skickas till jobs@savecore.se

 

Vid frågor, kontakta Maria Ericsson på 010-150 75 32 eller maria@savecore.se