En bra mix för att alla ska kunna vara sitt bästa

[Våra medarbetare] ”Min favoritdel av jobbet är nog när det är någon form av problem som jag får grotta ner mig i och vrida och vända på varje sten för att hitta lösningen på. Det fokus som då kryper fram är en härlig upplevelse”

Läs Johan Ericssons historia om hur det är att jobba som Systemspecialist på Savecore.

3 snabba frågor

  • Hur länge har du jobbat på Savecore?
    9 år.
  • Favoritdel på arbetsdagen?
    Det är nog när det är någon form av problem som jag får grotta ner mig i och vrida och vända på varje sten för att hitta lösningen på. Det fokus som då kryper fram är en härlig upplevelse. Det tillsammans med morgonkoppen och att säga hej till alla är trevligt.
  • Hemlig talang?
    Det ska i sådana fall vara att jag håller på att bända gitarrsträngar med tvivelaktig framgång. Det kan låta bra ibland om lyssnaren inte är allt för kräsen eller för den delen, musikalisk.

Varför sökte du jobbet på Savecore? 
Man skulle kunna säga att jobbet sökte upp mig för nio år sedan när Savecore hörde av sig och undrade om jag var intresserad. Sedan den dagen har jag aldrig sett tillbaka.

Vad är nyckeln till att lyckas i ditt jobb?
Som konsult tror jag det är viktigt att kunna fungera socialt med gänget man ska jobba tight med. Även om det handlar om att leverera en nyckelfärdig lösning åt en kund är interaktionen oss emellan otroligt viktig. Den sätts förr eller senare på prov när något stort problem dyker upp. Jag vill även passa på att slå ett slag för kompetens, den är såklart nödvändig.

Det bästa med att jobba på Savecore?
Eftersom jag är, och ska vara mycket, ute hos kunder så spelar situationen där väldigt stor roll i hur varje dag ser ut. Dock är tveklöst personalen det bästa med Savecore. Tycker vi har en skön friskvårdsfeeling inom väggarna och en bra balans mellan att jobba roligt och ha roligt tillsammans. Det ger en bra mix för att alla ska kunna vara sitt bästa både i hemmet och på jobbet.

Vad skulle du säga att man behöver för att passa in på Savecore?
Jag tror att Savecore mår bra av alla typer av människor. Gillar man att använda hjärnan, hjärtat och humorn på ett proffsigt sätt så kommer man att ha den bästa tiden i sitt liv.