En perfekt balans mellan jobb och privatliv

[Våra medarbetare] Fredrik Björk lockades att börja på Savecore av några gamla kollegor för snart 5 år sedan. Det beslutet har han inte ångrat. Fredrik jobbar som Security Specialist och trivs med den frihet och ansvar han får i sin roll. Fredrik utgår från huvudkontoret i Sundsvall.

 

3 snabba:

Hur länge har du jobbat på Savecore?
Snart 5 år. Några gamla kollegor lockade mig och jag har inte ångrat beslutet.

Favoritdel på arbetsdagen?
Olika delar. Morgonkoppen, gemensamma luncher, afterworks, träning på lunchen, konferenser, mina kollegor, arbete i olika uppdrag. Ja. Flera saker gillar jag. I princip allt.

Hemlig talang?
Hemligt. Kan yppas för en grymt stor pengasumma.

Varför sökte du jobbet på Savecore?

Några gamla kollegor lockade mig att börja. Det beslutet har jag inte ångrat. Det har gått alldeles utmärkt att balansera jobb och privatliv. Jag får göra roliga saker i mitt yrke samtidigt som jag hinner vara närvarande runt mina tonårspojkar i deras skolaktiviteter, idrottsaktiviteter etc. Helt perfekt.

Vad är nyckeln till att lyckas i ditt jobb?

En blandning mellan kunskap, lagkänsla och ödmjukhet. De uppdrag och projekt jag deltagit i har blivit som mest lyckade när vi haft bra dialog i gruppen. Jag har med tiden förstått att företag består av människor och att teknik är underordnat både människor och verksamhet.

 

Det bästa med att jobba på Savecore?

Mina kollegor. Jag trivs med dem. Jag trivs även med den kutym som Savecore står för  – Frihet under ansvar. Jag får hjälp om jag ber om det.

Vad skulle du säga att man behöver för att passa in på Savecore?

Inget särskilt. Alla passar in här.

Vi fortsätter den här serien löpande under året. Ni kommer framöver att få bekanta er med våra medarbetare, gamla som nya, och ges en liten inblick i hur det kan vara att jobba på Savecore.