Seminarium om ransomware i Stockholm

Välkommen till frukostseminarium om ransomware. En interaktiv session om trender, tekniska lösningar och verkliga scenarios.

Uppdatering 2020-03-17: På grund av rådande situation gällande Covid-19 har vi valt att flytta det planerade frukostseminariet om ransomware online istället. Detta för att minska eventuell smittspridning. 

Anmäl dig till hej@savecore.se

När: Torsdag 26 mars 08.00-09.00

Ransomware har blivit en del av vardagen och planeringen för att hantera det en viktig del av IT-rollen. Hur jobbar man för att minimera riskerna och undvika katastrofen?

Om det värsta händer, vad gör man då? Det krävs rätt lösningar, förberedelser och övning för att se till att hela organisationen är redo om man råkar ut för en ransomware-attack.

Daniel Brorsson, Systemarkitekt på Savecore och f.d sjöräddare berättar:

Som sjöräddare övar man varje vecka för att vara förberedd om en katastrof skulle inträffa. Men i IT-branschen övar man oftast inte alls trots att en katastrof i IT-miljön skulle kunna få stora konsekvenser för företag.

 

 

Under 2019 års Commvault GO i Denver blev vi på Savecore inbjudna att dela våra erfarenheter i sessionen ”Ransomware strikes! Your whole business is gone! What next?” Det bygger på ett verkligt case där man får ta del av en incidentrapport från när en av våra kunder drabbades av ransomware.

Efter en introduktion kring trender och tekniska lösningar från Commvault, går vi igenom hur vi löste problemet hos vår kund; allt från vilken arbetsgrupp som sattes ihop, hur kommunikationen sköttes till vilka tekniska delar som var avgörande.

Framtiden tillhör de som är förberedda. Välkommen!

Agenda:
08.00-09.00 Daniel Brorsson, Savecore & Magnus Sletteng, Commvault

Anmälan till hej@savecore.se