Examensjobb hos Savecore?

Var med oss på vägen mot det autonoma datacentret

Vill du få en inblick i arbetslivet och tillsammans med erfarna mentorer skapa något verkligt, en faktisk lösning på ett problem? Välkommen till oss. Vi söker dig som är sugen på att omsätta teori till praktik. Använda dig av det du lärt dig och vara med och utveckla framtidens tjänster tillsammans med oss.

Trivs du med att inom givna riktlinjer arbeta självständigt och komma med egna lösningsförslag? Då är du perfekt för oss.

 

Vi vill ta chansen och lära oss av studenter med nya tankesätt och ingångar. Samtidigt får du möjlighet att ta del av erfarenhet och diskutera frågor och problem med ett bra gäng som är erfarna och insatta i branschen och dess utmaningar. Vi har många specialister med lång erfarenhet och i en föränderlig bransch är det viktigt att vi kan lära av varandra.

Hos oss finns möjlighet att vara med och skapa framtidens tjänster både genom examensjobb eller praktik. Funkar vi bra tillsammans finns också goda möjligheter till extrajobb.

 

A till A – Automation till Autonomi

I stora drag behöver vi någon eller några som är sugna på att bygga automatiserade processer, från rapporter till autonoma datacenter. Det kan till exempel handla om: Automatiserad rapport och licenshantering, eller att automatisera skapandet av nya infrastrukturer i Datacentret, till exempel testmiljöer, miljöer för att hantera tillfälliga laster till permanenta lösningar.

 

Låter det intressant? Vill du veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med oss!

 

Vi kommer att finnas på plats under Mittuniversitetets Arbetsmarknadsmässa, Mötesplats Campus, den 10 oktober i Sundsvall. Kom gärna förbi vår monter säg hej, eller boka in dig för kontaktsamtal via länken här.