Marknadsansvarig till Savecore

Är du en person som tänker utanför ramarna och vill arbeta för ett mindre företag som ligger i framkant inom IT-infrastruktur. Savecore söker nu en marknadsansvarig som vill vara med på resan med att fortsätta utveckla deras strategi och varumärke.

Ta chansen till en unik möjlighet där du kommer få axla ett stort ansvar och samla på dig värdefulla kunskaper. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Savecores räkning en marknadsansvarig. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Savecore. Uppdraget är planerat att löpa under ett föräldravikariat, för rätt person kommer med stor sannolikhet tjänsten bli förlängd och man bör därmed se det som ett långsiktigt uppdrag.

Du kommer ha din arbetsplats på det centralt belägna kontoret i Sundsvall som har enligt vissa den vackraste utsikten i stenstan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Savecores önskemål är att alla frågor om tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med nuvarande marknadsansvarig planera det kommande årets insatser och aktiviteter för att på sikt vara självgående och driva arbetet framåt. Ditt arbete kommer både vara strategiskt och operativt med mycket eget ansvar.

Du kommer att arbeta självständigt på marknadsavdelningen efter du fått en tydlig överlämning av nuvarande marknadsansvarig som går på föräldraledighet under hösten. Som marknadsansvarig är ditt ansvar att ta fram mål, strategier och processer samt genomföra aktiviteter. Du arbetar nära ledningsgruppen och säljchef för att utveckla och leverera företagets strategi.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:
• Strategiskt arbete, exempelvis framtagande av marknadsplan.
• Redaktionellt arbete i form av, blogg, nyhetsbrev, sociala medier etc
• Stötta säljavdelning genom ex. eventplanering, framtagande av presentationer etc.
• Utveckla och uppdatera befintligt innehåll på hemsida

Om du gillar att göra affärer och är en tävlingsmänniska som drivs av att uppnå personliga mål så finns det möjlighet att kombinera det aktuella vikariatet med att arbeta som Account Manager på deltid med uppdrag att marknadsföra Savecore och hitta nya kunder med moderna metoder som du är med att bygga i din roll som marknadsansvarig. Uppdraget kan komma att förlängas inom detta område.

Vi söker dig som

Har en universitetsexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller liknande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom WordPress och andra publiceringsverktyg så som Mynewsdesk och Mailchimp, samt annonsverktyg som Facebook och LinkedIn. Bildredigering och kunskaper i rörlig bild är också meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Savecore. Vi ser därför att du är självgående, nyfiken och initiativrik. Du är driven och det är naturligt för dig att leverera idéer och tänka utanför ramarna. Du har god förståelse för vad det innebär att jobba i en liten och entreprenöriell organisation.

Du har stora möjligheter att påverka hur din arbetsdag kommer att se ut. Utifrån gemensamt framtagen strategi ges du ett ansvar att avgränsa och prioritera efter dina egna styrkor så att det blir så bra som möjligt både för dig och företaget.

Du välkomnas till en arbetsplats med högt i tak där glädje på jobbet är viktigt. För oss är det av största vikt att du som medarbetare mår bra och du har därför goda möjligheter att lägga upp din arbetstid så att den passar dig på bästa sätt. Hos oss har du mycket frihet under ansvar och vi hoppas att du ska trivas hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök tjänsten via annonsen hos Professionals Nord. Den hittar du här.