Ny Account Manager till Savecore

Förra veckan hälsade vi välkommen till ett nytt ansikte hos oss på Savecore.
Axel Alfredsson började som Account Manager på Sundsvallskontoret och förstärker därmed säljteamet ytterligare. Vi ställde några frågor till Axel för att se hur han upplevde sin första vecka hos oss.

Hur känns det efter första veckan?

Jag har fått ett väldigt varmt välkomnande av mina nya kollegor. Mina arbetsuppgifter och ansvarsområden är tydliga och lägger grund för ett strukturerat och effektivt arbete. Känslan i kontorslandskapet är fantastisk och det finns en tydlig företagskultur vilket jag uppskattar.

Kan du berätta lite om din bakgrund?

Jag är utbildad inom marknad och försäljning och har efter det arbetat med B2B-försäljning inom olika branscher och roller. Nu senast kommer jag från rekryteringsbranschen där jag arbetat som kundansvarig. På fritiden så lagar jag gärna mat, lyfter skrot eller spelar musik.

Vad ser du mest fram emot nu i din nya roll hos oss?

Jag ser mest fram emot att förädla och etablera samarbeten inom våra tjänsteområden. Jag ser också mycket fram emot att få vara med och bidra till nya lösningar och arbetssätt för att ständigt förbättra kundupplevelsen.

 

Vi önskar Axel varmt välkommen till oss!

Vill du träffa Axel? Boka ett möte via axel@savecore.se eller tfn +46 10 150 75 34