Rekryterar Databasspecialist till Stockholmskontoret

Savecore är ett bolag fullt med specialistkompetens och jag ser fram emot att få bidra med min del”

Innan sommaren fick vi hälsa ännu en ny kollega välkommen till oss på Savecore. Patrik Öhman har börjat som databasspecialist på Stockholmskontoret. Vi ställde några frågor till Patrik för att se hur han upplevt sin första tid på Savecore.

Hur känns det efter de första veckorna?
Jag känner mig välkommen till Savecore och ser fram emot att träffa alla mina nya kollegor. Det blir en rolig utmaning att ta sig an spännande kunduppdrag. Min roll som Databasspecialist blir både djup och bred, vi kan täcka in många olika typer av kunduppdrag. Det känns väldigt bra. Savecore är ett bolag fullt med specialistkompetens och jag ser fram emot att kunna bidra med min del.

Kan du berätta lite om din bakgrund?
1997 började jag med systemutveckling och hamnade sedan mer och mer i databasvärlden. Jag har lång erfarenhet av Oracles databas och teknikstack. Senast kommer jag från Bisnode där jag också jobbade med Oraclesystem.

På fritiden är det fullt upp med familjen och att upptäcka världen tillsammans med en fyraåring som gäller.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll hos oss?
I min roll hos Savecore ser jag fram emot att bidra till att vi kan lösa kunders behov på ett effektivt och bra sätt så att vi får ”rätt teknik på rätt plats” och att vi hela tiden kan vässa vårt kunderbjudande.

 

Vi önskar Patrik varmt välkommen till oss!