Savecore deltar på 4SICS konferens

Vi står som en av sponsorerna på 4SICS konferens och kommer under två dagar att finnas på plats med en monter där vi visar vår lösning för Secure Remote Access (SRA). 

Den 22-23 oktober arrangeras den första internationella konferensen i Sverige som hanterar cyberattacker mot SCADA/ICS (läs mer på 4sics.se). Vi hoppas så klart att träffa både gamla och nya ansikten på plats. Konferensen äger rum i Stockholm. Följ länken till 4SICS egen hemsida för mer information om det.

Det du kommer att få se i Savecores monter är en demo av ett system som kan likställas med en säkerhetskontroll på en flygplats, ett system som inte är mottagligt för de allra flesta virus eller malware. SRA ger dig en säker fjärranslutning där du samtidigt har möjlighet att spara både tid, energi och pengar. Systemet är säkert då det inte släpper in någonting utifrån och det är kostnadseffektivt eftersom det ger dig en möjlighet att sköta mycket av arbetet på distans. Det ger dessutom möjlighet att släppa in leverantörer på ett säkert och kontrollerat sätt i ert nätverk.

Ska du också på 4SICS? Kom och träffa oss. Är du inte på plats är du varmt välkommen att kontakta oss för en demo vid ett annat tillfälle.