Nu anställer Savecore i Stockholm, Göteborg och Sundsvall

Savecore AB fortsätter att växa. Nu expanderar man verksamheten till flera orter och har under hösten anställt både i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. 

Savecore är ett IT-konsultföretag som är specialiserat på avancerad design och installation där det krävs hög tillgänglighet. Savecore hjälper sina kunder från ritbordet till support/förvaltning av det färdiga systemet.

Har anställt sex personer under hösten

Under hösten har inte mindre än sex personer tillkommit. Var av fyra tillhör de nya regionerna Stockholm och Göteborg.

Kjell Högström är den förste att bemanna det kommande Stockholsmkontoret. Han anställs som Senior System Specialist hos Savecore. Även Martin Lawton, System Specialist, har anställts i Stockholm.

Savecore väljer nu också att satsa ytterligare i Göteborg och anställer Lennart Jansson som Account Manager och Göran Odmyr som System Specialist för uppdrag i området.

Utökar med kompetens i Sundsvall 

I Sundsvall har styrkan utökats under hösten med ytterligare spjutspetskompetens i form av Daniel Brorsson. Brorsson förstärker med lagring- och virtualiseringskunskaper.

Man har också anställt Jonna Holm som projektledarassistent för att förstärka verksamheten ytterligare.

För frågor och mer information, kontakta:

Nicklas Ericsson, Styrelseordförande, nicklas@savecore.se 070-640 83 08

Lennart WallinKonsultchef, lennart@savecore.se 070-536 53 53

Följ oss på LinkedIn

Savecore är specialiserade på avancerad design och installation där det krävs hög tillgänglighet. Vi hjälper er från ritbordet, till support/förvaltning av det färdiga systemet. Tillsammans med leverantörer av hårdvara och mjukvara bygger vi systemplattformar som möter våra kunders specifika behov. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder hitta en driftsmiljö som fungerar enligt de behov och krav som finns till en så låg kostnad som möjligt. För mer information besök www.savecore.se.