Savecore lanserar vdi.se – nu kan du testa en virtuell arbetsplats helt gratis

Savecore AB har lanserat sin nya webbplats vdi.se där du kan skapa ett gratis testkonto för din egen virtuella skrivbordsmiljö. Medan IT- världen kämpar med onödigt komplexa och ineffektiva klientstrategier växer populariteten för VDI – Virtual Desktop Infrastructure.

Virtual Desktop Infrastructure är som namnet antyder ett sätt att virtualisera skrivbordsdatorer. Savecores strategi för skrivbordsvirtualisering är att leverera en helt integrerad och komplett plattform för virtualisering av skrivbordet.

Med hjälp av en VDI-lösning förbättrar du utnyttjandegraden på investerad hårdvara, halverar administrationskostnaden, förbättrar datasäkerheten och förlänger livscykeln på skrivbordsutrustningen genom att använda tunna klienter. Det är helt enkelt en bra affär.

Åtkomsten till information ska vara säker och gärna väldigt enkel. Du vill ha kontroll över vilka som använder datat, du vill kunna använda flera operativsystem samtidigt och du vill så klart att din data alltid ska vara tillgänglig. Virtual Desktop Infrastructure med Savecore kan vara lösningen.

Gå in på vdi.se för att skapa ditt eget konto hos Savecore och provkör din egen virtuella dator i Savecores democenter.

Kontakt: 

Patrik Stenborg, Account Manager, patrik@savecore.se, 070-640 15 75

Nicklas Ericsson, Executive Chairman, nicklas@savecore.se, 070-640 83 08

Savecore är specialiserade på avancerad design och installation där det krävs hög tillgänglighet. Vi hjälper er från ritbordet, till support/förvaltning av det färdiga systemet. Tillsammans med leverantörer av hårdvara och mjukvara bygger vi systemplattformar som möter våra kunders specifika behov. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder hitta en driftsmiljö som fungerar enligt de behov och krav som finns till en så låg kostnad som möjligt. För mer information besök www.savecore.se.