Vi önskar Johan välkommen till oss

Johan Nordström har börjat hos oss som ny Account Manager på Stockholmskontoret. Vi ställde några frågor till honom för att se hur han upplever sin första tid hos oss samt hur han ser på framtiden. 

 

Hur känns det efter första veckan? 
Jag fick ett varmt välkomnande av ett härligt team både i Sundsvall och Stockholm Mall of Scandinavia. Positiva och kompetenta människor som bjuder på sig själva. Allt känns väldigt positivt och som att vi befinner oss på en fantastisk utvecklingsresa.

Kan du berätta lite om din bakgrund? 
Jag har precis gjort två år på Oracle inom systems där jag jobbade med kunder som t.ex. Ericsson, Tele2, Vattenfall och CGI. Jag jobbade med systemlösningar och hjälpte mina kunder att få system som Private Cloud Appliance-lösningar för att kunna optimera sin databasmiljö. Tidigare har jag jobbat som försäljningschef och kundtjänstchef inom Tele, Säkerhet och IoT-branschen och coachat, väglett och stöttat fantastiska medarbetare på sin väg framåt.

Vad ser du mest fram emot nu i din nya roll hos oss?
Att lära mig mer av mitt befintliga team samt om mina potentiella kunder och lyckas hjälpa dem till effektiva lösningar som ger dem mer tid till att fokusera på sin verksamhet.

 

Vill du träffa Johan för att se hur han kan hjälpa dig till effektiva lösningar och en förenklad vardag? Tveka inte att ta kontakt, johan.nordstrom@savecore.se eller tfn: +46 10 150 75 34