Cloud Account Manager

Tjänsten är tillsatt

Savecore söker dig som har mycket energi, en nyfikenhet och framförallt är utåtriktad. Dina personliga egenskaper värdesätter vi högt, saknar du någon del av de yrkesmässiga egenskaperna vi efterfrågar hjälper vi dig att fortsätta utvecklas. 

För att ha bästa möjliga förutsättning att lyckas som Cloud Account Manager hos oss ser vi gärna att du har en bakgrund inom försäljning. Tidigare erfarenhet eller kunskap av molntjänster kan hjälpa dig, men nyfikenhet och intresse att lära sig är främst det vi söker. Vi ser dig som en positiv, driven och kommunikativ person. Är du samarbetsvillig men också benägen att driva arbetsuppgifterna självständigt tror vi att den här rollen passar dig. 

Som Cloud Account Manager har du ansvar för hela säljcykeln från affärsmöjlighet till avtalsförhandling, med stöttning från våra kompetenta tekniker och resten av säljteamet. Ditt primära fokus är våra molntjänster bestående av bland annat BaaS, IaaS och SaaS. En arbetsdag för dig innebär flexibilitet med både varierande och återkommande uppgifter. Då varje kund är unik är det av stor vikt att du är lyhörd gentemot kunder för att kunna hjälpa dem på bästa sätt att skräddarsy våra tjänster utefter deras behov. Våra kunder spänner från små och medelstora företag till multinationella koncerner.

Savecore är ett IT-företag som tillhandahåller absolut spjutspetskompetens inom områden som server, lagring och databas. Våra kontor finns idag i Sundsvall och Solna. Att vara på plats på huvudkontoret i Sundsvall ett par dagar i veckan är viktigt för den här rollen, därför önskar vi att du utgår därifrån. På Savecore erbjuds du flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta från kontor eller distans. För oss som företag är det viktigt att våra medarbetare har en bra harmoni mellan arbete och privatliv.

Vi anser att rätt person är viktigare än erfarenhet, skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda dig. Intervjuer sker löpande, ansökan skickas till jobs@savecore.se.

 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Nicklas Ericsson:
nicklas@savecore.se
+4610 – 150 75 31