IaaS

IT-infrastruktur som tjänst

Infrastructure as a Service med Savecore.

Savecore Infrastructure as a service (IaaS) ersätter fysiska servrar i dina egna lokaler med en molntjänst. Tjänsten är optimal för dig som vill bygga din egen IT-infrastruktur, utan att ansvara för hårdvara och datacenter. Savecore IaaS levererar en säker, flexibel och kostnadseffektiv plattform via våra datacenter i Sverige.

Tjänsten passar bra för startups och tillväxtföretag som behöver en snabbt skalbar IT-infrastruktur, för IT-avdelningar som vill minska kostnader och öka flexibiliteten genom att använda molnbaserade infrastrukturresurser, och för stora företag och organisationer som behöver en IT-infrastruktur för att stödja sina affärsprocesser.

Upplev kraften i Infrastructure as a Service med Savecore – din partner för effektiva, skalbara och säkra molnlösningar.

Din data är din data

Du äger din information, oavsett vilken molnlösning du väljer. Det innebär att du alltid har kontroll över din data, och till exempel kan flytta den vid behov.

Tillförlitliga datacenter

Med Savecore IaaS ligger din infrastruktur i våra egna toppmoderna datacenter på svensk mark med redundanta system, vilket säkerställer hög tillgänglighet och minimerar stillestånd.

Skalbar IT-infrastruktur

Du kan skala upp eller ner din infrastruktur efter behov. Det gör lösningen kostnadseffektiv, eftersom du bara betalar för de resurser som du faktiskt använder.

Tjänsteformulär
Sofia Lindblom
Cloud Account Manager