DET HÄR ÄR SAVECORE

Trygg och säker IT-infrastruktur

Vi på Savecore är specialister på design, implementation och förvaltning av IT-infrastruktur. Vår kompetens tillsammans med den senaste tekniken ger dig trygg och säker tillgång till robusta IT-lösningar och låter dig fokusera på din kärnverksamhet, utan avbrott eller störningar. Vilka är dina IT-behov – i dag och i framtiden?

Träffa våra kollegor

IDAG OCH I FRAMTIDEN

Hållbar verksamhet med gröna mål

Savecore har sedan starten tänkt grönt och hållbart. Vi använder uteslutande grön el. Vi reser bara när det är absolut nödvändigt, och då reser vi så hållbart som möjligt. Vi återvinner eller återanvänder äldre hårdvara. Och varje dag arbetar vi mot målet att driva Norrlands grönaste datahall.

Jämställdhet, utveckling och balans

På Savecore är 31 procent av medarbetarna kvinnor. Det är ett högt snitt för IT-branschen, det är bra, men vi vill bli ännu bättre.

20

år

av trygg och säker IT-infrastruktur

100

%

datalagring i Sverige

95

%

95 % av kunderna som var med oss för
10 år sedan är fortfarande kvar

31

%

av Savecores medarbetare är kvinnor

Trivsel och samarbete

På Savecore har vi flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete, eftersom är viktigt att kunna balansera arbete och privatliv. Vid våra kontor i Sundsvall och Stockholm ligger fokus på trivsel och samarbete. Vi skrattar tillsammans, hjälper varandra och är noga med att alla ska må bra. 

Kontakta oss så berättar vi mer
Att inte säkra upp din data och se till att du har ett bra skydd är som att hoppa fallskärm, utan fallskärm.
Daniel Brorsson, System Architect
Det är en väldigt spännande bransch, och det händer mycket.
Lina Viklund, Delivery manager
Vi är ett svenskt bolag med datacenter i Sverige, där vi lagrar våra kunders data. Det betyder att när man beaktar regulatoriska bestämmelser så kan vi tillhandahålla lagring inom Sveriges gränser.
Nicklas Ericsson, CEO