PaaS

En komplett utvecklingsmiljö som tjänst

Fokusera på att bygga och förbättra dina applikationer.

Savecore Platform as a Service (PaaS) ger dig möjlighet att fokusera på att bygga och förbättra dina applikationer, utan att behöva bekymra dig för den underliggande infrastrukturen. Du får en komplett utvecklingsplattform som gör det enkelt att skapa, testa, distribuera och hantera dina applikationer. All data lagras i våra serverhallar i Sverige, tjänsten skalas automatiskt och du betalar bara för de resurser du använder. Savecore PaaS är den billigaste tjänsten i sitt slag på den svenska marknaden. Savecore PaaS lämpar sig för företag som utvecklar mjukvarulösningar och behöver en flexibel och skalbar plattform för att köra applikationer. Tjänsten erbjuder IT-avdelningar en pålitlig plattform för att effektivt utveckla, testa och distribuera applikationer. För stora företag och organisationer blir det möjligt att migrera applikationer till molnet och dra nytta av PaaS-tjänster för att förbättra utveckling och distribution.

Skapa ett konto och sätt igång med din nya, kompletta miljö för java, php, ruby, python, node.js, docker och kubernetes. Tjänsten är utvecklad av Virtuozzo och levereras av Savecore.

PaaS free trial

Enkel driftsättning 

Det är lätt att komma igång med Virtuozzo. Du behöver bara ladda upp dina standardapplikationer till plattformen, som sedan automatiskt implementerar dem över alla dina noder. 

Automatisk skalbarhet 

Virtuozzo skalar automatiskt upp och ned kapaciteten efter behov, och kan på begäran öka och minska mängden minne och antal processer som används. 

Färdiga applikationer, verktyg och tjänster

Påskynda utvecklingen och förbättra dina applikationer med förkonfigurerade lösningar. Upptäck, kör och hantera produktionstjänster på bara några minuter med Savecore PaaS. 

Räkna ut ditt pris

Tjänsteformulär
Mattias Hedblom
Datacenter Engineer
E-post