Från praktik till sommarjobb – Joel är tillbaka

Nyhet

Joel Tjernström avslutade sin tvåmånaders praktikperiod hos oss i slutet av maj. Nu är han tillbaka på nya uppdrag som datacentertekniker över sommaren. Här berättar han om sina tankar kring detta.

Berätta om dig själv
Jag är född och uppvuxen i Sundsvall och har bott här i hela mitt liv fram tills för två år sedan då jag flyttade till Jönköping för att studera IT-infrastruktur. Jag är en väldigt teknisk person som sådan, och tycker om att lära mig hur saker fungerar. Jag tycker om allt från gamla skrivmaskiner till radioapparater.

Vad kommer du arbeta med under sommaren?
Jag är datacentertekniker men det kommer bli lite blandat.

Varför valde du att sommarjobba hos oss?
Det började med att jag hade praktik här och jag kände att jag trivdes så pass väl. Så jag tänkte att ”Nja, två månader räcker nog inte, vi behöver nog en liten stund till här”. Framför allt känner jag att jag passar in på företaget. Det är en väldigt härlig atmosfär här och det är värt mycket för mig.

Joel Tjernström
Datacenter Engineer

Du kanske också vill läsa...

Savecore: 20 år av excellens inom IT-infrastruktur

Nyhet

Går in som huvudpartner till Timrå IK

Nyhet

Välkomna till teamet Joel och Max

Nyhet