BaaS

Det är dags att byta till ett modernt sätt att ta backup. Savecores BaaS-tjänst ersätter er nuvarande backuplösning med backup som tjänst. Lösningen ger er tillgång till en specialist hos oss som ser till att era backuper sköts på bästa sätt. 

Står du inför utmaningar som berör backup, arkivering och lagring? Minimera risker för incidenter genom att låta de som har specialistkompetens ta hand om ditt data.

Vi erbjuder backup som tjänst
Savecore ansvarar för att kontrollera att backuper fungerar enligt de uppsatta målen. Vi tillhandahåller 24/7-hjälp vid krissituationer. Med Savecores BaaS-tjänst kan er nuvarande backuplösning ersättas av backup som tjänst. Du betalar då endast för den datamängd du använder med de servicenivåer (SLA) som vi kommit överens om. Genom att köpa backup som tjänst ökar ni era servicenivåer och minskar kostnader samtidigt som ni får mer tid över till er kärnverksamhet. Minimera riskerna för incidenter genom att lägga backupdata hos de som har specialistkompetens på området. Här kan du läsa vad en av våra kunder säger om tjänsten. 

Minskade kostnader
Vår tjänst baseras på en marknadsledande enterpriseprodukt från Commvault.
BaaS-tjänsten ger er tillgång till alla fördelar och funktioner med en enterpriselösning utan den kostsamma investeringen och hanteringen.

Fördelarna är många:

 • Inga investeringsbehov i hårdvara och överkapacitet
 • Minskade kostnader för lagring och backup
 • Betala endast för den datamängd du använder
 • Alla lösningar skräddarsys efter ert behov
 • Ökad servicenivå (SLA)
 • Minskad risk, viktig data på annan geografisk plats
 • Rätt prestanda, säkerhet, tillgänglighet och support
 • Övervakning dygnet runt, året om
 • Redundant hårdvara med automatisk failover
 • Kundanpassade 24/7 tjänster och support

Vi har tagit fram en Solution Brief för att beskriva tjänsten ytterligare. Klicka på länken nedan för att ladda ned dokumentet.

Solution Brief (pdf)

Backupanalys
Backupanalys är en tjänst, framtagen av Savecore, som syftar till att genomlysa ert befintliga backupsystem och ta fram en hållbar och långsiktig konfiguration samt design av en ny backupmiljö. Läs mer om den tjänsten här: Backupanalys (pdf)

Disaster Recovery
Vi erbjuder en Disaster Recovery tilläggstjänst till vår molntjänst för backup. Möjligheten att lägga till DR till din backuptjänst innebär fantastiska fördelar. Uppgraderingen ger en ökad säkerhet och ökad tillgänglighet av data med mycket låg RPO.

Det är ett enkelt och prisvärt komplement till BaaS-tjänsten där du får en startklar kopia av din VM i vårt eller eget sekundärt Datacenter.

Här kan du anmäla intresse för en webbpresentation av tjänsten

Gör ditt val i listan nedan för den tjänst du önskar mer information om och fyll i resten av uppgifterna. När du skickat formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för att avtala lämplig tidpunkt för presentationen.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.