DRaaS

DRaaS står för Disaster Recovery as a Service. Katastrofer, oavsett om de är naturliga eller tekniska, kan inträffa när som helst. Är ditt företag redo att studsa tillbaka snabbt och sömlöst?

DRaaS är en cloud computing lösning som gör det möjligt för organisationer att säkerhetskopiera och återställa sin data och IT-infrastruktur i händelse av en katastrof eller avbrott. Det primära målet med DRaaS är att säkerställa kontinuitet i verksamheten genom att tillhandahålla en sömlös och snabb återställningsprocess.

 

Nyckelfunktioner:

1. Robust säkerhet: Dina data är ditt företags livlina. Savecore använder den senaste kryptering och säkerhetsåtgärder för att skydda din kritiska information under hela DRaaS-processen.

2. Automatiserad återhämtning: Tid är avgörande under en kris. Med Savecore DRaaS, utnyttja effektiv automatisering för snabba failover- och failback-processer, minimera stilleståndstid och minska påverkan på din verksamhet.

3. Skalbarhet: Din verksamhet är dynamisk, och det är även dina behov. Vår DRaaS-lösning låter dig skala dina katastrofåterställningsresurser sömlöst i takt med att ditt företag utvecklas, vilket säkerställer flexibilitet utan kompromisser.

4. Kostnadseffektiv molnlösning: Säg adjö till komplexiteten och kostnaderna för att underhålla sekundära datacenter. Savecore molnbaserade DRaaS-modell låter dig betala för de tjänster du använder och erbjuder en kostnadseffektiv lösning utan att ge avkall på tillförlitligheten.

5. Tillförlitlig testning och validering: Validera regelbundet dina katastrofåterställningsprocesser med Savecore Vår lösning ger dig möjlighet att testa och säkerställa beredskapen hos dina system, vilket ger dig sinnesfrid när det betyder mest.

 

Varför Savecore?

Savecore är mer än en tjänsteleverantör; vi är din hängivna partner för att säkra ditt företags framtid. Vårt engagemang för spetskompetens, tillförlitlighet och innovation skiljer oss åt i DRaaS-landskapet. Är du redo att stärka ditt företag mot störningar?