PaaS

Tänk dig att ni bygger med LEGO, och PaaS är som en supersmart LEGO-bord där ni kan stapla och leka med era klossar utan att behöva bry er om att städa upp kaoset efteråt. Bra va? PaaS är som en magisk plats för duktiga kodmästare där ni kan bygga era leksaker (applikationer) utan att behöva oroa er för alla knepiga delar som finns under golvet. PaaS låter er fokusera på att skapa roliga saker istället!
Är du en webbutvecklare som bygger hemsidor åt andra? Oroa dig inte inför det nya tillgänglighetsdirektivet som blir lag från 1 januari 2025. Med PaaS kan du enkelt anpassa och optimera dina webbplatser utan huvudvärk! Och vet du vad? Om ni behöver hjälp att hitta det perfekta LEGO-bordet, så är vi på Savecore era bästa vänner! Låt oss visa er vägen så att ni kan bygga de coolaste leksakerna någonsin. En smidig plattform som gör det enkelt att skala, hantera och uppfylla de senaste kraven.

 

Med Savecores Platform as a Service (PaaS) kan du skapa en komplett miljö för java, php, ruby, python, node.js, docker och kubernetes. Tjänsten skalas automatiskt och du betalar endast för faktiskt använda resurser. Utvecklad av Virtuozzo och levereras av Savecore.

Är du utvecklare och vill placera applikationer på en pålitlig plattform med alla tillgängliga verktyg? Då är Savecore PaaS perfekt. 

Här finns allt på ett ställe. Du behöver inte längre bygga och underhålla infrastrukturen som är kopplad till tjänst- och applikationsutvecklingen. Med Savecore PaaS kan du utveckla, köra och hantera program och appar smärtfritt.

Det är bara att skapa ett konto och sätta igång!

 

Genom att skapa ett konto godkänner du våra
Terms of Service och Privacy Policy

 

Priser
FAQ

Inbyggd automatisk databasklustring

Tjänsten levereras med automatisk klustring av databaser out-of-the-box för att säkerställa att applikationer har hög tillgänglighet som standard. Från en komplicerad uppgift som kräver expertis till ett enkelt automatiserat steg. Savecore PaaS finns för följande mjukvarustacks:

Applikationsserver: GlassFish, Payara, Wildfly

SQL: MySQL, MariaDB, PostgreSQL

NoSQL: Couchbase, MongoDB

Lagring: Shared Storage Container

Kubernetes

Installation av ett Kubernetes-kluster samt nätverks- och lagringskonfiguration är en tråkig och felbenägen process. Savecore PaaS automatiserar installation, konfiguration och uppdateringar.

Med Savecore PaaS kan du provisionera Kubernetes snabbt med full interoperabilitet och utan leverantörsinlåsningar. Skala dem automatiskt både vertikalt och horisontellt. Nya workers ansluts automatiskt till klustret. DevOps-processerna blir enklare med Open API och Cloud Scripting. Betala bara för det du använder istället för ett fast gränsvärde.

Docker

Savecore PaaS stödjer även Standalone Docker Engine och Docker Swarm Cluster. Integration med Git/SVN.

 

Varför Virtuozzo? 

För att det är enkelt!

Enkel driftsättning 

Det är enkelt att komma igång med Virtuozzo. Du behöver endast ladda upp dina standardapplikationer till plattformen som sedan automatiskt implementerar dessa över alla dina noder. 

Enkel skalbarhet 

Om en applikation inte har kapacitet att hantera ett stort flöde av besökare till en site kan intäkter gå förlorade. Virtuozzo skalar automatiskt upp och ned kapaciteten efter behov. Virtuozzo ökar och minskar mängden minne och antal processer som används på begäran. 

Enkelt att hantera

Med Virtuozzo får du ett enkelt sätt att hantera dina applikationers livscykel över flera miljöer. Du kan enkelt växla mellan dem. Till skillnad från Amazon och Google gör Virtuozzo allting åt dig. 

 

Virtuozzo automatiserar IT-arbetet så att utvecklare kan koncentrera sig på sin kärnkompetens istället. Med Savecore PaaS får du en molnplattform som kör och skalar alla applikationer utan kodändringar. 

Färdiga applikationer, verktyg och tjänster

Påskynda utvecklingen, förbättra och säkra applikationer med förkonfigurerade lösningar tillgängliga för automatisk installation i molnet. Upptäck, kör och hantera produktionstjänster på bara några minuter med PaaS. 

Kom igång med din Minecraft-server i molnet

Skapa färdiga spelservrar i vår PaaS. På bara några minuter kan du sätta upp en ready-to-go Minecraft-server och sedan är det bara att sätta igång och börja spela direkt. Läs mer här.