Secure Remote Access

Vi erbjuder tjänster och lösningar för alla lager av det virtuella datacentret. Från server och lagring genom applikationer och hela vägen till slutanvändarens upplevelse.

Vill du få en säker fjärranslutning och samtidigt spara tid, energi och pengar? Då ska du ta hjälp av oss och vår lösning för Secure Remote Access. Användare av Savecores säkra fjärranslutning kan koppla upp sig mot önskad skrivbordsmiljö från vilken enhet som helst, när som helst, från vilken plats i världen som helst. Du får möjlighet att koppla upp dig mot omvärlden var du än befinner dig. Systemet är säkert då det inte släpper in någonting utifrån och det är kostnadseffektivt då du inte behöver resa till platsen, så snart något måste göras, eftersom du kan sköta mycket av arbetet på distans.

Systemet för Secure Remote Access kan likställas med en säkerhetskontroll på en flygplats.

Om våra tjänster 

Alla våra tjänster anpassar vi efter dina behov. Har du egen personal som klarar delar av driften anpassar vi oss efter det. För att erbjuda ett bra pris på tjänsterna gör vi mycket av det dagliga arbetet på distans.

Läs mer om lösningen i dokumenten nedan eller ta kontakt med oss direkt så berättar vi mer.

Ladda ned relaterade dokument:

Här kan du anmäla intresse för en webbpresentation av tjänsten

Gör ditt val i listan nedan för den tjänst du önskar mer information om och fyll i resten av uppgifterna. När du skickat formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för att avtala lämplig tidpunkt för presentationen.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.