STaaS

Är du trött på att brottas med komplex lagringsinfrastruktur? Letar du efter en skalbar, pålitlig och kostnadseffektiv lösning för dina datalagringsbehov? Leta inte längre – Savecore är din betrodda partner inom Storage as a Service (STaaS).

 

Varför välja Savecore för STaaS?

Skalbarhet: Hos oss kan du skala din lagring sömlöst när ditt företag växer. Inget behov av förhandsinvesteringar i hårdvara; betala endast för den lagring du använder, vilket säkerställer kostnadseffektivitet.

Tillförlitlighet: Vår toppmoderna lagringsinfrastruktur garanterar hög tillgänglighet och datahållbarhet. Fokusera på din verksamhet och låt oss hantera den robusta och pålitliga lagringsbackend.

Säkerhet först:  Vi tar din datasäkerhet på allvar. Dra nytta av avancerad kryptering, åtkomstkontroller och regelbundna säkerhetsrevisioner för att säkerställa konfidentialitet och integritet för din lagrade information.

Support: Vårt dedikerade supportteam är tillgängligt för att svara på dina frågor och ge hjälp. Njut av sinnesfrid att veta att våra experter finns här för att hjälpa dig när du behöver det.

Användarvänligt gränssnitt: För att hantera dina lagringsresurser erbjuder vi ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Förbered, övervaka och hantera enkelt dina lagringskrav med bara några få klick.

Kostnadseffektiva lösningar: Säg adjö till onödiga utgifter. Savecore följer en transparent pay-as-you-go-modell, vilket gör att du kan optimera kostnaderna genom att bara betala för den lagring du förbrukar.

Säkerhetskopiering och återställning: Skydda dina data med våra inbyggda lösningar för säkerhetskopiering och katastrofåterställning. Din kritiska information är skyddad mot oavsiktliga raderingar, maskinvarufel och oförutsedda händelser.

 

Fokusera på det som är viktigast för ditt företag, samtidigt som vi tar hand om dina lagringsbehov. Kontakta vårt team för att lära dig mer om hur Savecore kan stärka din datalagringsstrategi.