Fyra fördelar med backup som tjänst

Branschrelaterat

Fyra anledningar till att välja Savecores molntjänst för backup

Att välja att ha backuphantering som tjänst har många fördelar. I det här inlägget listar vi fyra viktiga fördelar du vinner genom att använda dig av Savecores molntjänst för backup. Du får framförallt en lösning som är enkel, prisvärd och säker. Fundera till exempel på vad det kostar för dig att ta backup idag? Med en all inclusive-tjänst får du en exakt prislapp som är lätt att hålla koll på.

1. Enkelt

Det ska vara enkelt att ta backup. Med vår lösning är det enkelt att komma igång. Logga in i portalen, installera backupprogrammet och börja ta backup. Du kan göra backup hemifrån, på tåget eller i bilen. Det är lätt att återskapa. Du behöver faktiskt inte ens din dator för att återskapa en fil.

2. Prisvärt

Vad kostar din backup idag? Med vår lösning får du en all inclusive-tjänst. Allt är inkluderat och du får en prislapp som är enkel att förhålla sig till. Vi byter ut utrustning för att uppgradera innan det är för sent, ingen extra kostnad för dig.

3. Säkert

Ditt data är i säkert förvar. Backuperna kan krypteras så att bara du kan öppna dem. Geografisk redundans, om någonting händer i din datorhall kan du känna dig lugn över backuperna som finns någon annanstans. En annan fördel med vår molntjänst för backup är den erfarenhet du får tillgång till via våra konsulter. Vi har konsulter som inte gör annat än hanterar backuper dagligen. Vi följer trenderna i din backup för att optimera så mycket som möjligt.

4. Trygghet

Vid en katastrof, till exempel virus, brand eller att annat system är helt nere är det kanske inte kompetensen bland teknikerna som är problemet. Problemet är oftast att de är för få och tiden är för knapp. Då finns kompetens hos oss att tillgå inom hela spannet;

  • Unix, Linux, Windows
  • Server
  • Nätverk
  • Virtualisering
  • Lagring och lagringsnät
Daniel Brorsson
System Architect

Du kanske också vill läsa...

Cyberexperten om nya ransomware-vågen

Branschrelaterat

GitLab & Kubernetes Tutorial

Branschrelaterat

Mattermost tutorial

Branschrelaterat