060-12 07 90 Support Driftstatus

Cloud Account Manager med regionsansvar

Plats

Stockholm

Omfattning

Heltid

Ansökningsdatum

31 maj, 2024

Savecore söker dig som är utåtriktad, har hög energi och en stor nyfikenhet!
Dina personliga egenskaper värdesätter vi högt, saknar du någon del av de yrkesmässiga egenskaperna vi efterfrågar hjälper vi dig att fortsätta utvecklas.

För att ha bästa möjliga förutsättning att lyckas som Cloud Account Manager hos oss ser vi gärna att du har en bakgrund inom försäljning med ett befintligt kontaktnät med kunder. Tidigare erfarenhet eller kunskap av molntjänster är meriterande. Vi ser dig som en positiv, nyfiken, driven och kommunikativ person. Är du samarbetsvillig men också benägen att driva arbetsuppgifterna självständigt tror vi att den här rollen passar dig.

Som Cloud Account Manager har du ansvar för hela säljcykeln från affärsmöjlighet till avtalsförhandling, med stöttning från våra kompetenta tekniker och resten av säljteamet. Ditt fokus är försäljning till nykund av våra molntjänster bestående av bland annat BaaS, IaaS och PaaS.

En arbetsdag för dig innebär flexibilitet med både varierande och återkommande uppgifter. Då varje kund är unik är det av stor vikt att du är lyhörd gentemot kunder för att kunna hjälpa dem på bästa sätt att skräddarsy våra tjänster utefter deras behov. Våra kunder spänner från små och medelstora företag till multinationella koncerner.

Savecore är ett IT-företag som tillhandahåller absolut spjutspetskompetens inom områden som server, lagring och databas. Savecore har idag kontor i Solna och huvudkontor i Sundsvall.
Tjänsten är stationerad från vårt kontor i Solna och din primära uppgift kommer att vara uppsökande försäljning med regionsansvar för att aktivt utveckla verksamheten.

På Savecore erbjuds du flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta från kontor eller distans. Att utgå från kontoret ett par dagar i veckan är viktigt för denna rollen.

För oss som företag är det viktigt att våra medarbetare har en bra harmoni mellan arbete och privatliv.

Ansökan

Vi anser att rätt person är viktigare än erfarenhet, skicka in din ansökan redan idag så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda dig. Intervjuer sker löpande, ansökan skickas till jobs@savecore.se. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Nicklas Ericsson: nicklas@savecore.se

Nicklas Ericsson
CEO