Savecore: 20 år av excellens inom IT-infrastruktur

Nyhet

Det är med stor glädje och stolthet vi på Savecore kan meddela att vi i år firar 20 år som en pålitlig och ledande IT-partner inom datalagring och säkerhet. Sedan vår start år 2004 av våra grundare, Lennart Wallin och Nicklas Ericsson, har vi strävat efter att erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna för att förenkla deras IT-infrastruktur och låta dem fokusera på sin kärnverksamhet. Det har vi nu lyckats med i två decennier!

Med vårt team av dedikerade medarbetare har vi etablerat oss som en betrodd aktör över hela Sverige och även internationellt. Vi är stolta över att vårt engagemang för kvalitet och service har blivit erkänt genom flertalet prestigefyllda utmärkelser och priser under åren. Utmärkelser så som Årets gasell, Gold Partner, Server & Storage Partner och WA Spirit Awards för att nämna några. Dessa priser är inte bara en bekräftelse på vår ställning som en stark aktör på marknaden, utan också en påminnelse om vårt åtagande att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Det är också med glädje vi ser tillbaka på den långa och lojala relationen vi har med våra kunder. Hela 95% av er som var med för 10 år sedan är fortfarande kvar. Något vi är mycket tacksamma för och som vi värdesätter enormt.

En av våra största styrkor är vår svenska bas. Med egna datahallar i Sverige kan vi garantera att er data lagras under svensk lagstiftning, vilket ger en extra nivå av trygghet. Dessutom har vår snabba respons vid ransomware-attacker visat sig vara avgörande för många av våra kunder i kritiska situationer.

För att fira vårt 20-årsjubileum kommer vi att uppdatera vår visuella identitet för att bättre spegla vår utveckling. Men trots förändringar i utseendet kommer vår kunskap, erfarenhet och expertis fortfarande vara densamma.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er som kunder och att fortsätta leverera högkvalitativa IT-lösningar under de kommande åren. Tillsammans ska vi fortsätta att skydda och förenkla er IT-miljö i dessa osäkra tider.

Tack för att ni har varit med oss på denna resa och vi välkomna er nya som vill säkra upp er data med en pålitlig partner!

Vänliga hälsningar,

Teamet på Savecore

Sophie Weidemyr
Social media and content manager

Du kanske också vill läsa...

Går in som huvudpartner till Timrå IK

Nyhet

Välkomna till teamet Joel och Max

Nyhet

Årets julgåva 2019

Nyhet