Savecore och Burvall i fortsatt samarbete

För tredje säsongen i rad väljer Savecore och Hugo Burvall att samarbeta. När samarbetet började för tre säsonger sedan var Hugo en del av det svenska utmanarlandslaget och kommande säsong gör han sin första tillhörandes A-landslaget.

Hugo har varit framme och nosat i toppen bland finalister internationellt men ännu inte nått hela vägen fram. Han vill dock nå hela vägen vilket Savecore vill fortsätta att stötta.

Hugo är idag en av Sveriges främsta freeskiing-åkare och är med och tävlar på internationell nivå. Han siktar ständigt efter att bli bättre och är medveten om sina utvecklingsområden, vilka han dagligen arbetar med. Hugo ser varje ny utmaning som en möjlighet att utvecklas. Han tänker långsiktigt och har en attityd som Savecore vill förknippas med; långsiktighet och strävan att ständigt förbättras. Det är ett förhållningssätt som Savecore också utgår från när man jobbar mot uppsatta mål. Som till exempel att vara Sveriges mest kompetenta kunskapsföretag inom sina specialistområden.

”Det är Hugos helhetstänk vi vill förknippas med. Hårt arbete, långsiktighet och strävan att ständigt förbättras. Där känner vi att vi har något gemensamt, säger Jonna Mårdstam, Marknadsansvarig på Savecore”.

”Vi jobbar också med att ständigt se nya möjligheter och förbättra våra tjänster och lösningar för våra kunder. Vi jobbar långsiktigt med lösningar som håller över tid. Det gäller också för samarbetet med Hugo, fortsätter Jonna”.

 

Vill du veta mer, vänligen kontakta undertecknad.

Jonna Mårdstam
jonna@savecore.se
+46 10 150 75 48

 

Läs också: Förlänger med landslagsåkare