Förlänger med landslagsåkare

Silvermedalj i Världscupen, förtroende i A-landslaget och sikte på X-games och VM i USA. Savecore och Hugo Burvall väljer att fortsätta fjolårets lyckade samarbete även under kommande säsong.

Hugo har haft en stark säsong det gångna året som givit resultat. Han har avancerat från svenska utvecklingslandslaget till svenska A-landslaget i freeskiing. Nu börjar skidkarriären verkligen ta fart för Hugo. Han är med och fightas på allvar. Och Savecore ser det som en självklarhet att fortsätta stötta honom även kommande säsong.

“Förra säsongen var grym. Jag hamnade på prispallen i två Världscuper och jag fick tävla i X-games. Nu har jag etablerat mig och är redo att ta det till nästa nivå; jag ska bli en av dem främsta åkarna. Det ska vara en självklarhet att hamna på prispallen”, säger Hugo Burvall.

Säsongens mål är att återigen få delta på X-games, men även att ta en plats i VM. Utöver det ska Hugo delta på åtta Världscuper samtidigt som han ska studera ekonomi. Grunden till varför samarbetet inleddes förra säsongen kvarstår. Savecore och Hugo delar inställningen att ständigt se möjligheter och satsa framåt.

”Vi imponeras över Hugos inställning. En sådan inställning är något vi gärna förknippas med. Nu har vi varit med från starten av hans satsning och vi vill så klart följa honom i fortsättningen och se hur långt han kan gå”, säger Jonna Mårdstam.

Vid frågor vänligen kontakta undertecknad,

Jonna Mårdstam
jonna@savecore.se
+46 10 150 75 48

Hugo Burvall
+46 70 576 79 50
hugoburvall.com