Från deltid till heltid – Välkommen Lina!

Nyhet

Lina Viklund har arbetat deltid på Savecore sedan hösten 2017. Detta parallellt med ekonomistudier vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Den 5 juni tog Lina examen och har sedan 10 juni arbetat heltid hos oss. Varmt välkommen Lina!

Här berättar Lina om sig själv och varför hon valde att fortsätta arbeta på Savecore.

Berätta om dig själv.
Jag heter Lina Viklund och har precis tagit examen från Mittuniversitetet här i Sundsvall. Nu ska jag börja arbeta heltid på Savecore. Under studietiden arbetade jag deltid här. Jag kommer arbeta som ekonomiassistent, vilket innebär att jag kommer hjälpa till med den löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontra och lite annat administrativt.

Berätta om dina intressen.
Jag tycker om att resa, vilket är mitt största intresse, men nu har jag även börjat spela golf också. Sedan ligger musik mig varmt om hjärtat, särskilt live-musik, så jag tycker om att gå på konserter också.

Varför valde du att fortsätta på Savecore?
Jag trivs jättebra med mina kollegor här och med hela arbetsplatsen. Jag tror att Savecore är ett växande företag och jag vill vara med på den resan som kommer göras framöver.

Något du vill tillägga?
Bra te och kaffe här! 

Sophie Weidemyr
Social media and content manager

Du kanske också vill läsa...

Savecore: 20 år av excellens inom IT-infrastruktur

Nyhet

Går in som huvudpartner till Timrå IK

Nyhet

Välkomna till teamet Joel och Max

Nyhet