IaaS

Infrastructure as a service

IaaS ersätter fysiska servrar som tidigare funnits i egna lokaler och hanteras istället som molntjänst. Detta är optimalt för kunder som vill bygga sin egen infrastruktur men som inte vill bära ansvaret, resurserna och kostnaderna för egen hårdvara och datacenter. Via IaaS minimerar ni också risken för att dolda kostnader uppstår.

Som din partner ser vi till att du alltid äger ditt data, oavsett vilken molnlösning du väljer. Genom att se till att du har äganderätt till ditt data har du alltid full kontroll över den och kan till exempel flytta data om du har behov av det. 

Hög kompetens och bra utrustning behövs för att kunna leverera en plattform som möter gällande säkerhetskrav och alltid presterar. Vilket vi uppfyller via våra två datacenter i Sverige. Vi erbjuder en helt redundant infrastruktur med möjlighet till hög tillgänglighet och god konnektivitet. Allt för att kunna bygga tjänster av högsta kvalitet.

Vår långa erfarenhet av it-infrastruktur gör att vi vet vad som behövs för att ditt data ska vara säkert. Vår utgångspunkt är alltid att det ska vara så enkelt för dig som kund som möjligt, tillsammans identifierar vi och tar fram den bästa och smidigaste lösningen för just er. Sen låter vi dig fokusera på din kärnverksamhet, medan vi ser till att allt i bakgrunden fungerar som det ska.

Vad är IaaS och varför behöver du det? 

IaaS, eller Infrastructure as a Service, är en cloud computing lösning som tillhandahåller virtualiserade datorresurser över internet. Detta inkluderar virtuella maskiner, lagring och nätverk, allt hanteras av en tjänsteleverantör. Med IaaS behöver företag inte längre investera stora summor i fysisk hårdvara, vilket möjliggör större flexibilitet och kostnadseffektivitet. Oavsett om du är en nystartad företag som vill skala snabbt eller ett etablerat företag som vill effektivisera verksamheten, är IaaS nyckeln till att frigöra den fulla potentialen i din IT-infrastruktur. 

Fördelar med IaaS: 

Skalbarhet: IaaS låter dig skala upp eller ner din infrastruktur baserat på dina nuvarande behov. Denna flexibilitet säkerställer att du bara betalar för de resurser du använder, optimerar kostnaderna och förbättrar effektiviteten. Vi inser att varje företag är unikt. Savecore skräddarsyr IaaS-lösningar för att möta dina specifika krav, vilket gör att du kan bygga en infrastruktur som passar perfekt med dina mål och mål.

Kostnadseffektivitet: Genom att eliminera behovet av omfattande lokal hårdvara, minskar IaaS investeringar i förväg. Savecore IaaS-lösningar ger en pay-as-you-go-modell som ger dig kontroll över dina utgifter och maximerar din budget. Savecore har ett team av erfarna proffs med en djup förståelse för IaaS och molnberäkning. Vi guidar dig genom migreringsprocessen och säkerställer en sömlös övergång till molnet.

Tillförlitlighet: Med IaaS är din infrastruktur värd i toppmoderna datacenter med redundanta system, vilket säkerställer hög tillgänglighet och minimerar stilleståndstiden. Denna tillförlitlighet är avgörande för att upprätthålla kontinuitet i verksamheten och möta kundernas förväntningar. 

Säkerhet: Savecore prioriterar säkerheten för din data. Våra IaaS-lösningar inkluderar robusta säkerhetsåtgärder som kryptering, brandväggar och regelbundna säkerhetskopieringar för att skydda din kritiska information från potentiella hot. Savecore ligger i framkant av tekniska framsteg. Genom att välja oss får du tillgång till de senaste innovationerna inom IaaS, vilket ger ditt företag möjlighet att ligga före konkurrenterna.

Vi tror på att bygga varaktiga partnerskap med våra kunder och stödja deras framgång. Upplev kraften i Infrastructure as a Service med Savecore – din pålitliga partner för skalbara, effektiva och säkra molnlösningar. Ta steget in i framtiden för IT-infrastruktur idag!