Optimerad databasplattform

Vi har lösningen för att optimera dina Oracledatabaser. Vi erbjuder ett sätt som gör det enkelt, tillförlitligt och prisvärt för dig. Med Savecores optimerade databasplattform får du en nyckelfärdig lösning för dina databaser. Lösningen för optimerad databasplattform från Savecore byggs med Oracles servrar och operativsystem. Oracle utvecklar och testar hela stacken tillsammans vilket gör den till en ideal plattform för Oracledatabaser. Det ger endast en supportkontakt för hela lösningen vilket förenklar ytterligare. Våra nyckelfärdiga lösningar är kort sagt lösningar för en bekymmersfri drift med fokus på licensoptimering och hög prestanda.

Om våra tjänster

Alla våra tjänster anpassar vi efter dina behov. Har du egen personal som klarar delar av driften anpassar vi oss efter det. För att erbjuda ett bra pris på tjänsterna gör vi mycket av det dagliga arbetet på distans.

Läs mer om lösningen i dokumentet nedan eller kontakta oss direkt för mer information.

Ladda ned relaterade dokument:

Här kan du anmäla intresse för en webbpresentation av tjänsten

Gör ditt val i listan nedan för den tjänst du önskar mer information om och fyll i resten av uppgifterna. När du skickat formuläret kommer vi att ta kontakt med dig för att avtala lämplig tidpunkt för presentationen.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.