Savecore åker stafettvasan 2017

Nyhet

2015 lärde vi oss att simma crawl. Nu ska vi lära oss att åka längdskidor. Inte nog med det, vi ska också genomföra ett vasalopp tillsammans. Vi på Savecore ska nämligen åka Stafettvasan 2017. 

Några av oss har åkt Vasaloppet tidigare, andra har åkt längdskidor i blandad mängd på fritiden och vissa har aldrig åkt längdskidor tidigare. Det är en blandad erfarenhetsnivå vi ställer upp med, men tillsammans är vi starka tänker vi. Tanken är att vi ska ha några gemensamma undervisade teknikpass under vintern så att alla har chansen att lära sig grunderna i tekniken. Sedan gäller det väl att bygga mil på mil på mil.

Stafettvasan är ett lopp där fem deltagare delar på sträckan på 90 km från Sälen till Mora. Vi hoppas på utlovad feststämning och glädje i spåren. Loppet går av stapeln den 3 mars 2017 så vi har lite skidåkning att bita i fram tills dess.

Följ vår resa! På vår Facebooksida publicerar vi inlägg om vägen till stafetten. Förhoppningsvis blir det snart mer snö vilket betyder mer aktivitet för deltagarna.

Sophie Weidemyr
Social media and content manager

Du kanske också vill läsa...

Savecore: 20 år av excellens inom IT-infrastruktur

Nyhet

Går in som huvudpartner till Timrå IK

Nyhet

Välkomna till teamet Joel och Max

Nyhet