Savecore sponsrar landslagsåkare

Savecore har valt att under kommande säsong sponsra en ung skidtalang. Hugo Burvall är 20 år och tävlar i freeskiing. Han är en del av det svenska utmanarlandslaget. Säsongen 2016/2017 tävlade Hugo i sin första världscup. Målet är självklart fortsatt förtroende nästa år, då det även är OS-år.

Den talangfulla grupp med stor potential som ingår i utvecklingslaget utmanar bland annat Henrik Harlaut i A-landslaget. Läs mer på: http://www.skidor.com/Grenar/Freeskiing/Landslag/

Samarbetet med Hugo och valet att sponsra honom känns naturligt för Savecore eftersom han, precis som företaget, siktar högt. Han är framtiden inom sin bransch och Savecore satsar på att vara framtiden inom sin.

Även om skidåkning och IT kan tyckas ligga långt ifrån varandra finns det likheter att hitta i hur Hugo Burvall och Savecore tänker.

Jag fick positiv energi redan vid första mötet med Savecore. Även om vi är i helt olika branscher så delar vi värderingar kring att minimera risker och samtidigt ligga i den absoluta framkanten, säger Hugo Burvall om samarbetet.

Savecore är det lilla spetsbolaget med hög kompetens. IT-företaget startades i Sundsvall av två entreprenörer som hade en idé och en vision. Idag, 13 år senare, är man drygt 20 anställda och har kontorsplatser i Sundsvall, Stockholm och Göteborg. Huvudkontoret och majoriteten av personalen finns fortfarande kvar i Sundsvall.

Vi tycker att det är riktigt roligt att få vara med på resan som en lokal ung talang gör. Det är alltid roligt att stötta de yngre förmågorna, det är ju de som är framtiden, säger Jonna Mårdstam, Marknadsansvarig på Savecore.

Vid frågor vänligen kontakta undertecknad,

Jonna Mårdstam, Marknadsansvarig, Savecore AB
jonna@savecore.se
+46 10 150 75 48

Hugo Burvall, skidåkare
+ 46 70 576 79 50