Vi presenterar framtidens tjänster…

…och avslutar kvällen med pizza och en spännande fotbollsmatch!

Den 23 september kl 15.00 presenterar vi framtidens tjänster – kostnadseffektiva, dynamiska tjänster som låter dig fokusera på kärnverksamheten. Savecore Future Operations erbjuder molnlösningar som anpassas för varje kunds IT-miljö på bästa sätt. Presentationerna kommer att vara korta och ge mycket utrymme för frågor. Se agenda nedan.

Efter presentationerna vill vi gärna att du hänger med och ser när Giffarna spöar AIK! Vi äter pizza på kontoret innan vi beger oss till Norrporten Arena. Vi hoppas på en trevlig kväll och en spännande match som avrundning på dagen.

Hoppas du har möjlighet att delta!

Anmälan: Senast 18 september till event@savecore.se

Agenda

15.00 Välkommen till framtiden! Anders Nordlander
Anders inleder och presenterar Savecores verksamhet och tjänster.

15.15 Future Operations, Daniel Brorsson
Daniel berättar om Savecores satsning på paketerade tjänster.

15.30 Säkerhet som tjänst, Fredrik Björk, Henrik Hübenette
Har ni verksamhetskritiska system som måste placeras på separerade nät, med kontrollerad access? Då kan denna tjänst vara något för er! Fredrik och Henrik ger en översiktsbild över hur strukturen kan se ut.

16.00 Bensträckare

16.10 Databas som tjänst, André Karlsson
André presenterar Savecores koncept för ett enkelt databasägande och berättar hur Savecore kan hjälpa till med allt från administration till finansiering av hårdvara och mjukvara.

16.30 Backup på kran, Daniel Brorsson
Står ni inför utmaningar som berör backup, arkivering och lagring? Minimera risker för incidenter genom att låta de som har specialistkompetens ta hand om ert data.

17.00 Mingel med pizza och dryck

19.07 Matchstart GIF Sundsvall-AIK, Norrporten Arena